Rhymes And Flows [talvilomalla]


Torstaina 19.2.2015 klo 18–20.30 Malmitalossa.

Varoitus: Tapahtuma pitää sisällään energiaa ja fiilistä. Lavalla nähdään paljon nuoria, mutta kuitenkin jo kokeneita räppäreitä mm. Mmiro Crew, Mansesteri, CB Nation, Karhuryhmä, New Generation MCS, TBR ja Kattikopla.
Vapaa pääsy.

Yhteistyössä New Generation MCS, Operaatio Pulssi! & Helsingin kulttuurikeskus.

Tapahtuma Facebookissa.

 

ARTISTIESITTELYT

New Generation MCS on kolmen nuoren Helsinkiläis artistin perustama rap ryhmä, johon kuuluvat artistit Sahis, Eiwiii, Tom Mikael ja DJ Taktine. Musiikki tyylimme edustaa melodista rap- hiphop vaikutteista underground musiikkia. MCS on keikkaillut vuodesta 2011 täydessä kokoonpanossa. Lyhyessä ajassa MCS on vetänyt paljon keikkaa mm. Kampin kevään ja syys kauden avauksiasa, KontuFestareilla, Ääni & Vimma kilpailussa ja lukuisia nuorisotalo keikkoja takana. http://youtu.be/r0BMhUPxj20

Mansesteri on kolmen pitkänlinjan sooloartistin perustama räp-trio Tampereelta, johon kuuluvat artistit Mc Mane, Inde ja Vainis, sekä DJ Kalu. Kolme erityylistä artistia muodostavat ryhmän, joka pystyy tarjoamaan show:n mihin tahansa tilanteeseen. Kappaleita kuuntelevat ikäryhmät vauvoista vaareihin ja lavalla meininki on ennenkaikkea positiivista, huumoripitoista ja spontaania, sekä energistä. Mansesteri on keikkaillut vuodesta 2009, ja on heittänyt keikkaa aiemmin aina Kalajoen Juhannukssista, Pipefesteistä ja Summer Up -festivaaleista Hartwall Arenalle asti.
http://youtu.be/tuVTPPIjsjw

TBR (Aidar, Semi, OlliKoo & DJ Fattony) on nelihenkinen rap-ryhmä Vantaalta. He ovat tehneet musiikkia yhdessä vuodesta 2011 asti ja olleet mukana mm. Hartwall Jaffan ja Kesäkaverit elokuvan yhteisellä promo-kiertueella kesällä 2014. Lisäksi TBR vastaa Hartwall Jaffan virallisesta kesäbiisistä 2014. Musiikkityyli painottuu pop-vivahteiseen räppiin ja hiphoppiin. http://youtu.be/f2EnYfWHjzI

Kattikopla
Räppäri Tiia Karoliina muodostaa yhdessä laulaja-kitaristi Rosa Rechardtin kanssa yhtyeen Kattikopla. Bändissä yhdistyy uudella tavalla räppi, akustinen kitara ja laulu.  Biisien kirjoittamisen lisäksi Tiia käy räppäämässä freestyle-tapahtumissa, ja on mukana mm. Skriivaa Ku Riivaa- bättleliigassa.  Omien projektien lisäksi Tiia kiertää tuplaajana Pyhä Lehmän keikoilla. http://youtu.be/bxPApYMu6VI

Mmiro Crew Mmiro on nuori espoolainen rap-artisti, joka on tehnyt musiikkia yli 8-vuotta. Keikkarintamilla on kertynyt jo lähemmäs 80 keikkaa viidessä vuodessa ympäri Suomea monien erilaisten kokoonpanojen kanssa. Hyvä kokemus ja intohimoinen tunne lavalla näkyy positiivisessa ja hyvässä energiassa, jota mies välittää myös yleisölle.
http://youtu.be/oGa520osd08

Karhuryhmä
Pete a.k.a “Spittari” on kovan luokan beatboxaaja, jolla on siitä keikkakokemusta siitä ja taitaa suun taidoillaan myös dubstep beatboxauksen, kopo on freestyle räppäri, joka on esiintyny ympäri pääkaupunkiseutua ja erilaisissa nuorisotapahtumissa. MC Hazard freestyle räppäri on myös esiintynyt lukuisissa nuorisotalo tapahtumissa ja taitaa freestylen missä vaan ja milloin vaan.

CB Nation  on räp-ryhmä, jonka keskushahmoina toimivat viisi räppäriä Waldebee, Chris Flow, Page, Mc Rät ja Nique.
Ryhmä on perustettu v. 2012 Waldebeen ja Chris Flowin aloittaessa tehdä yhdessä musiikkia nimellä CB.
Keväällä 2015 CB Nation tulee julkaisemaan musiikkiaan yhdessä Lunchbox Entertainmentin ja Helsinki Freedom Recordsin  kanssa. Lunchbox Ent. tulee julkaisemaan artistien yksittäiset singlet, ja Helsinki Freedom Records CB:n
maaliskuun lopuilla julkaistavan kokopitkän albumin. http://youtu.be/Zzf5PfoSkus