Benjamin sai tytöt kiljumaan Kanneltalolla!

Tiistaina klo 13 alkoi Kanneltalon aulaan kerääntyä jonoa, mikä sai ihmiset ihmettelemään ja kyselemään, että mitä täällä oikein tapahtuu?

No kaikkien (nuorten) tunteman Benjamin Peltosen keikka oli alkamassa klo 18 ja innokkaimmat fanit tulivat paikalle hyvissä ajoin varmistaakseen paikkansa eturivissä.

Keikkaa saapui paikalle fiilistelemään kaikkiaan 180 nuorta, iso osa omalta alueelta, mutta myös esim. Keravalta saakka. Ja voi sitä kirkumisen määrää kun nuoriherra lavalle ensimmäistä kertaa astui! Benjamin bändeineen ja taustatanssijoineen pisti pystyyn sellaisen shown, että parin ensimmäisen biisin jälkeen kukaan salissa ei enää istunut vaan kaikki jorasivat mukana ja yhteislaulu raikasi. Myös vanha Pulssi-setä Late huomasi heiluvansa biisien tahtiin tahtomattaankin.

Keikan jälkeen vartin mittaiseksi suunniteltu nimmarisessio venyikin lähes puolitoistatuntiseksi, koska kaikki halusivat paitsi nimmari, myös selfien ja halin Benjaminin kanssa. Ja Benjamin mukavana nuorena miehenä vaihtoi kuulumisetkin jokaisen kanssa erikseen.

Iso kiitos Benjaminille, bändille, tanssijoille ja kaikille jotka olivat mukana syksyn parhaissa bileissä!!!

Late

ps. Ja iso kiitos valokuvista Roope Niemi!!!