Tubemiitti Malmilla 20.11!

Malmitalolla järjestetään perjantaina 20.11 klo 18.00-21.30 Tubemiitti. Miitti kokoaa yhteen pelistriimaajat ja vloggaajat. Miitissä on nähtävää, kuultavaa ja koettavaa sekä mimmeille että kundeille, joten kannattaa tulla messiin! HUOM! Miittiin on vapaa pääsy kaikenikäisille, mutta alle 12-vuotiaita suositellaan tulemaan paikalle aikuisen kanssa.

Tubemiitissä voit käydä moikkaamassa näitä suosikkitubettajia:

eeddspeaks/eeddplays

eedspeaks@x2

Eeddspeaks/eeddplays tekee spontaaneja videoita omasta elämästään sekä pelivideoita. Tämän tubettajan mielestä vloggaamisessa on parasta yhteisö, joka rakentuu katsojista, sisällöntuottajista ja aktiivisista kommentoijista. Siviilissä Eetuna tunnettu vlogaaja on vlogannut vuodesta 2012 saakka, ja nykyään tämän eeddspeaks ja eeddplays- kanavilla on yhteensä yli 300 000 tilaajaa.

Soikkuu

22774610

Soikkuu (oikealta nimeltään Sonja) on hengaillut Tubessa vuodesta 2006 lähtien, mutta vloggaajan uran tämä on aloittanut vasta vuonna 2012. Soikun videoilla avainsanoja ovat oma elämä, lemmikit ja vloggaajan omat mielipiteet. Tällä hetkellä Soikun kanavalla on likemmäs 150 000 tilaajaa.

Deata

hqdefault

Pelivideoiden tekoon uppoutunut Deata on vlogannut vuodesta 2012 asti. Kavereiden yhteisestä mielijohteesta lähtenyt vloggausharrastus on tähän päivään mennessä poikinut Deatalle yli 100 000 tilaajaa ja runsaan määrän pelivideoita mm. Simsistä, MegaSkyWarsista ja Minecraftista. Deatan mielestä parasta tubettamisessa ovat seuraajien rohkaisevat kommentit ja peliaiheisen videosisällön tuottaminen.

Wildeem/deliwien

BkT3caPCAAAYnJt

Keväällä 2011 eräs Jonna Paananen selaili sairauslomallaan YouTubea. Tämä selailu johti Minecraft-videoihin ja muutaman vuoden kuluttua (parin välietapin kautta) syntyi pelikanava deliwien, jolla on tällä hetkellä yli 60 000 tilaajaa. Wildeemin mielestä tubettaminen on hauskaa ajanvietettä, jonka parissa aika kuluu kuin siivillä. Wildeem on myös mukana YouTuben Splay Suomi-verkostossa, jossa hän tuottaa erilaista peliaiheista sisältöä ja samalla tekee paljon yhteistyötä muiden pelitubettajien kanssa.

Kaikista Malmin Tubemiitin tubettajista löytyy lisätietoa Lilja Seppäsen Tubettajien Kuka kukin on 2015-kirjasta.

Tubemiitissä esiintyvät myös malmilainen rap-kokoonpano Kolminkertainen ja tanssiryhmä ABC Malmilta.

Lisätietoa Tubemiitistä tulossa myöhemmin! Tapahtuma on nuorten suunnittelema ja toteuttama. Mukana järjestämisessä ovat Pulssin ja nuorten lisäksi myös Helsingin Kulttuurikeskus, Malmitalo, Malmin kirjasto ja Nuorisoasiainkeskus.