MALMIN MEGAFESTARIT KESKIVIIKKONA 4.5.!!!

Malmin_Megafestarit_juliste

Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi!

 

Toukokuun ensimmäisellä viikolla Malmitalo ja Ala-Malmin puisto täyttyvät vilinällä ja hulinalla! Malmin Megafestarit kokoavat yhteen koillisen Pulssin alueiden toimijat ja nuoret monipuolisella ohjelma- ja esiintyjäkattauksella. Keskiviikkona 4.5. järjestettävien Megafestareiden esiintyjinä nähdään Rhymes and Flows -tapahtumista tutut Ratakakarat ja Tom Mikael sekä Pohjois-Helsingin Bändikoulun bändit Whatever ja White Eagle. Pääesiintyjänä nähdään yksi Sony Musicin tuoreimmista tulokkaista, kun tuplakultaa sinkuillaan myynyt Lucas valtaa estradin!

 

Lisäksi tapahtumassa on tarjolla monenmoista touhuttavaa kävijöille. Bändikoulu tarjoaa innokkaille muusikoille DJ-pajaa, kädentaidoista kiinnostuneille tapahtumassa on toimintaa pinssipajasta graffitien ja käsikorujen tekoon. Liikunnallisia aktiviteetteja tapahtumaan tuo Tapanilan Erä, ja eläinten ystäviä varten paikalla on Fallkullan kotieläintila pieneläimineen, lypsylehmäturnauksineen ja Megafortunoineen! Sisätiloissa on tarjolla muun muassa valokuva- ja piirustustaidetta Jakomäen luovan piirustuskerhon, valokuvauskurssin ja tapahtumavalokuvanäyttelyn muodossa.

Tapahtuman toimittaa Hattumedia, ja sitä voi seurata tapahtumapäivänä myös Periscopen ja Snapchatin kautta. Lisätietoa tapahtumasta päivittyy Facebook-tapahtumaan ja Koillispulssin Instagramiin.

Megafestareilla nähdään!! 🙂