MALMIN MEGAFESTARIT – OHJELMISTO!

Megafestarit lähestyvät päivä päivältä, ja jo viikon kuluttua juhlitaan suuresti! Suurinta jännitystä lieventääksesi tutustu allaolevaan ohjelmakarttaan – koettavaa, nähtävää ja kuultavaa on näet joka puolella Malmitaloa ja Ala-Malmin puistoa 🙂

MALMITALON SISÄTILAT

Malmisali:

Lucaspien3  RhymesAndFlows2_

Vloggaajien salihaasteessa tubettajat Mansikkka ja Koiraluu laitetaan tukaliin tilanteisiin! Tule chekkaamaan, miten vloggaajastarojen käy 😉

Esiintymässä lisäksi Pohjois-Helsingin Bändikoulut White Eagle sekä Whatever, illan pääesiintyjän lämppäreinä puolestaan nähdään Tom Mikael & Ratakakarat. Illan kruunaa tuplakultaa singleillään myynyt Lucas!

Aula:

Tarjolla kuvataidetta ja musiikkia! Aulaa värittävät koko festariviikon Pulssin Valoa ja kuvakulmia-kurssin sekä Tapanilassa medialukiota käyvän Lauri Tiaisen valokuvat, ja lisäksi esillä on tapahtumavalokuvanäyttely Pulssin menneistä tapahtumista kuten Tubemiitistä ja Rhymes and Flows-rap-tapahtumasta. Aulaa koristavat myös Jakomäen Luovan piirustuskerhon sekä Työväenopiston Sarjakuvapiirustuskurssin työt, ja aulan screeneille heijastetaan mm. Tubemiitin haastatteluvideota ja Pulssin edelliskeväisen elokuvakurssin tuotoksia.

Aulaan tuo sykettä myös Pohjois-Helsingin Musiikkiopiston puhallinyhtye!

Pieni Sali:

Tarjolla on maksutta Harry Potter ja Liekehtivä Pikari-elokuvan esitys klo 17.30. Pienessä salissa näytetään myös ennen ja jälkeen leffan videomateriaalia mm. Tapulin nuorisotalon Don’t Be Alone-ryhmältä, Pulssin elokuvakurssilta sekä Malmin Megafestareiden Making Of.

 

PUISTO

Puistopaviljonki:

Lavalle nousee sähäkkää nuorta energiaa, kun esiintymässä ovat tapahtuman aikana räp-komppaniat Mansesteri ja TBR!! Bändien lisäksi paviljonkiin tuovat eloa lukuisat tanssiryhmät, sirkus sekä Pohjois-Helsingin Bändikoulun DJ-paja.

kotisivupromokotisivu

bändikoulu1

Työpajatoimintaa:

Puistossa on myös runsaasti muita työpajoja; Kirjaston pisteellä pääsee askartelemaan pinssejä ja avaimenperiä, Jakomäen nuorisotalon pisteellä väkerrellään ystävyysrannekkeita. Luvassa on myös sirkustyöpajaa kaikille, jotka haluavat testata oman kehonsa rajoja. Muuta toiminnallista aktiviteettiä tarjoavat Tapanilan Erä ja Fallkullan kotieläintila, joiden pisteellä pääsee testaamaan skillejään mm. lypsylehmäturnauksessa ja Megafortunan parissa.

Vloggaajien M&G:

koiraluu1mansikkka1

Puistossa ovat tavattavissa tubettajat Koiraluu ja Mansikkka! Meet and Great järjestetään puiston perällä, ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Tule räpsäisemään selfie vloggaajien kanssa tai vaihtamaan sananen jommankumman tai molempien kanssa! 🙂

Puistoon parkkeeraa myös Malmilla pari kuukautta viihtynyt Walkers-bussi! Bussiin ovat tervetulleita kaikki vapaan hengailun, kahvin ja teen sekä pelailun ja ylipäätään Walkersin ystävät.

Lisätietoja ohjelmasta päivittyy aktiivisesti Facebook-tapahtumaan, minkä lisäksi kannattaa pitää silmällä Pulssin Instagramia 🙂