Keväästä kohti kesää!

Viimeviikkoiset aurinkopäivät ovat tuoneet kesää alati lähemmäksi. Vaikka kesälomiin on vielä aikaa jokunen viikko, on tarjolla vielä monenmoista kevätrientoa nuorten vapaa-ajalla!

Chekkaa alta muutama loppukuun tärppi!

Perjantaina 13.5. vietetään 09 Helsinki Human Rightsin kauden päätösjuhlaa Malmin palloiluhallilla. Luvassa on pelailua laidasta laitaan – kaupunkisotaa, lippupalloa, polttopalloa ja parkouria sekä karnevaalitunnelmaa koko perheelle. Kevätkauden päätösjuhlat kestävät klo 13-17, osoitteessa Siemenkuja 3 🙂

13062071_1265856003426532_4890150957648295916_n

Lauantaina 14.5. vietetään Malmin nutan kauden päättäjäisiä! Luvassa on ainakin herkuttelua, hengailua ja ohjattua ohjelmaa. Tarkista aukioloajat nutalta!

Lauantaina otetaan vastaan myös kesää Länsi-Pulssin alueella, kun Sitratorin valtaa kesän avaus! Luvassa on graffitipajaa, Vilikasper Kanthin musisointia sekä Motosikai- extremeporukan esityksiä. Sitratorin tapahtumaan on vapaa pääsy, ja lisätietoja siitä saa esim. Kanneltalon kotisivuilta.

Seuraavalla viikolla tapahtumatykitys jatkuu Malmin päivän merkeissä 21.5. Malmin päivässä on luvassa ohjelmaa kaikenikäisille – puutarhaherkkuja, maalausta, kilpailuja, näyttelyitä, nukketeatteria, musiikkia ja paljon muuta! Ohjelma löytyy Malmitalon sivuilta, muista käydä kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa on luvassa!

Kesällä Pulssi on mukana Malmin Kesäparkissa, josta lisätietoa on luvassa piakkoin! Tarkkailkaa somea ja kotisivuja~