Malmin päivä vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa

Malmin päivää vietettettiin viime lauantaina 20.5., kaiken ikäiset paikalliset kokoontuivat nauttimaan aurinkoisesta päivästä Ala-Malmin puistoon. Tunnelma oli hyvin lämmin ja yhteisöllinen. Paikalla oli reilu 500 kävijää ja hulinaa riitti. Pulssi haluaa kiittää kaikkia esiintyjiä, suuri kiitos Malmin Laku, Malmi Percussion, Pulssin teatteriryhmä, Matti Salmisen vapaa-aika, Vatsatanssija, Stadin Juhlaorkesteri, Ihmisäänet laulukuoro, Amin Dawoud, YUNG B, SCARFVCE, Lecsi, Hassan Maikal ja Koiraluu!

 

Ihana juontajamme Ivana

Amin Dawoud, YUNG B ja SCARFVCE

Papu ja Sanna

Malmin päivässä oli paljon tanssia tarjolla

Hassan Maikal veti loistavan lopetuksen päivälle

Malmin päivän tekijät

Viimeisenä Pulssi nuorten tuottajaryhmä, joka on tehnyt kovasti töitä Malmin päivän eteen. Juuri tapahtuman jälkeen oli näin hyvä fiilis!

Pulssi kuittaa ja kiittää ihanasta päivästä :).