Anna mun olla!-tapahtumaviikko

Tämän viikon keskiviikkona, 11.10 juhlistetaan kansainvälistä Tyttöjen päivää. Tai oikeammin juhliminen aloitetaan Kulttuurikeskus Caisan toimesta jo alkuviikosta, sillä Caisa ja sen monet yhteistyötahot ovat työstäneet “Anna mun olla!”-tapahtumaviikkoa, joka tarjoaa paljon kiinnostavaa tekemistä monenikäisille. Viikon aikana tarjolla on mm. skeittaamiseen liittyviä aktiviteetteja, hennataidetta, näytelmää, tanssityöpajaa, skeittilaudan tuunausta ja monenmoista vanhan tuunausta uusiokäyttöön.

Pulssi tarjoilee osana tapahtumaviikkoa ja Tyttöjen päivää lauantaina Anna mun olla – ihminen on kaunis-muotinäytöksen. Muotinäytöksessä on esillä katumuotia, uusiksi tuunattuja vaatteita ja erilaisia muotiluomuksia. Näytöksen malleina nähdään kosolti eri-ikäisiä malleja vaippakansalaisista ikäihmisiin. Näytöksiä järjestetään kaksin kappalein – ensimmäinen klo 14 Kinaporin palvelukeskuksessa ja toinen klo 17 Kulttuurikeskus Caisassa. Muotinäytöksen tekijätiimissä ovat samat nuoret, jotka suunnittelivat ja toteuttivat Malmin nuorisotalolle keväällä erittäin menestyksekkään Kulttuuripäivän. Molempiin esityksiin on vapaa pääsy!

Lisätietoja koko Anna mun olla!-viikon tapahtumista löytyy Caisan nettisivuilta. Pulssi suosittelee kaikkia viikon aktiviteetteja lämpimästi <3