KIITOS, TUBEMIITTI 2017!

Kauan odotettu ja hehkutettu Malmin tubemiitti, osa 3, villitsi ja innosti satoja nuoria Malmitalolla viime perjantaina. Miitin tähtitubettajat Daniel Okas, Miklu, Roni Back ja Tuuli tarjoilivat illan täydeltä upeita ja ilontäyteisiä hetkiä ja muistoja sekä faneilleen että Tubemiitin tekijöille. Toivottavasti myös tubettajat saivat vastineeksi sylin täydeltä onnellisia kohtaamisia ja yhtälailla arvokkaita muistoja syyspäivien ratoksi!

Tämän vuoden miittiohjelmisto koostui mm. tutuista M&G-tuokioista, fanikuvailuista, erilaisista Tube-haasteista ja livemusiikista. Tubettajat pääsivät haastamaan toisiaan mm. Try not to laugh-, 7 seconds- ja Biisintunnistushaasteissa, jotka kutkuttivat monen katsojan nauruhermoja. Musiikkipuolella sydämensykettä ja tanssifiilistä nostattivat upeat muusikot Elo, Tuuli ja Daniel Okas. Kaikkien esiintyminen oli upeaa katsottavaa – mieleen painui muun muassa Danielin “Tanssit mulle“-veto, jonka aikana fanijoukko pääsi lavalle yhdessä idolinsa kanssa revittelemään!

 

Tuulin keikalla fiilistely ja rentous olivat yhtä. <3

 

Paardit pystyyn! Danielin keikalla lavaa ja fanitustakin suurempaa oli vain tämän nuoren taiturin karisma.

Lyhyestä postaus kaunis – tämänvuotinen Malmitalo veti Malmitalolle käsittämättömät ~900 vloggausfania, mikä on suuri ilonaihe miitin tekijöille! Malmin Tubemiitin tekijät kiittävätkin syvään kumartaen kaikkia miitin mahdollistajia – Malmitaloa ja sen upeaa henkilökuntaa, Operaatio Pulssin työryhmää, Daniel Okasta, Roni Backia, Tuulia ja Miklua, vapaaehtoisia, Hattumediaa, Lähiöprojektia ja muuta työvoimaa! Suurimmat ja syvimmät kiitokset kuuluvat Operaatio Pulssin tuottajanuorille – Jasmin, Minna, Anas, Yassine, Thery, Reeta, Faysal, Saara, Arttu ja Elo ovat ansainneet kaiken mahdollisen suitsutuksen panoksestaan tapahtumaan 🙂

 

Konkkaronkka väsyneenä mutta tyytyväisenä miitin jälkitunnelmissa. Kuvan nappasi ihana Ilona, Tubemiitin mahdollistaja ja tuottaja <3

 

Mikäli halajat antaa mielipidettä Tubemiitistä jälkikäteen, Pulssilaisiin voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse koillispulssi@hel.fi tai Facebook-sivun välityksellä. Kuvia miitistä päivitämme Tubemiitin Facebook-tapahtumaan mahdollisimman pian!

Tubemiitistä energistyneenä Pulssilaiset jatkavat nyt loppuvuoden toimintojen suunnittelua ja toteutusta, ja itse asiassa jo ensi viikonloppuna Pulssin nuoret ovat tekemässä Anna mun olla!-viikon ohjelmistoon Ihminen on kaunis-nimistä muotinäytöstä. Lisätietoja tästä nuorten tuotannosta päivitellään myös Pulssin somekanaviin ja nettisivuille piakkoin.