Haluatko mukaan Elisan “Pidetään yhtä”- mainoskampanjaan (n. 15-17-vuotiaille)

Olemme roolittamassa Elisan “Pidetään yhtä”- mainoskampanjaan n. 15-17-vuotiaita nuoria mukaan helppoon ja ajankohtaiseen kuvaukseen maanantaille 30.10. klo 14-22 Helsingin Pasilaan. Hankkeen tavoitteena on lisätä aikuisten ja nuorten välistä vuorovaikutusta. Kaikki kuvaukseen osallistuvat nuoret saavat palkkioksi 4 Finnkinon leffalippua. Uskotko, että teiltä voisi löytyä kiinnostuneita nuoria mukaan?

 

Kampanjan jo valmistunut lanseerausvideo kertoo tarinan isästä ja pojasta, jotka hankaluuksien jälkeen löytävät jälleen toisensa. Video on kerännyt kahdessa viikossa yli 500 000 Youtube-katsojaa ja onnistunut koskettamaan suomalaisia ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Hankkeen taustalla on Elisan teettämä tutkimus, jonka keskeisiä löydöksiä olivat:

  1. Yli puolet nuorista haluaisi viettää enemmän aikaa vanhempiensa kanssa.
  2. Joka viides nuori ei juttele vanhempiensa kanssa edes kymmentä minuuttia viikossa yhtäjaksoisesti.
  3. Vanhemmista etääntyminen moninkertaistaa nuoren riskin tuntea itsensä onnettomaksi.

Koko tutkimus, hankkeen esittely ja aiheeseen liittyvä kyselyt löytyvät kampanjasivustolta osoitteesta: https://elisa.fi/pidetaanyhta

 

Nyt kuvattava video keskittyy isänpäivän alla kannustamaan nuoria viettämään enemmän aikaa isänsä kanssa. Kampanja koostuu filmistä, Facebook –livelähetyksestä ja stillkuvista. Kutsumme mukaan sata 15-17 -vuotiasta nuorta, jotka edustavat läpileikkausta Suomen nuorisosta.

Filmissä nuorten tehtävänä on vastata juontajan esittämiin kysymyksiin joko kävelemällä lavalle, mikäli heidän vastauksensa on “Kyllä” tai jäämällä paikalleen, mikäli heidän vastauksensa on “Ei”. Kenenkään ei tarvitse suuremmin puhua tai esiintyä. Kysymykset käsittelevät sosiaalisen median käyttöä ja isäsuhdetta. Kampanjaa toteuttaa Bob the Robot-tuotantoyhtiö.

Liitän oheen infolapun, jota voitte halutessanne toimittaa eteenpäin nuorille ja näiden vanhemmille. Toivomme mukaan kaikenlaisia nuoria kaikista mahdollisista ryhmistä. Nuoret saavat esimerkiksi olla kotoisin muualtakin kuin Suomesta, kunhan nykyään asuvat täällä. Mitään muita kriteereitä meillä ei ole.

 

Toivomme nuorten ilmoittautuvan kuvauksiin meille suoraan, ellette halua tulla isommalla porukalla, jolloin voimme viestitellä yhteyshenkilön kautta asiasta. Kaikilta tarvitsemme kumminkin huoltajan lupalapun mukaan kuvaukseen täytettynä.

 

Olisiko teidän mahdollista jakaa tätä eteenpäin omille nuorilenne? Liittenä myöskin lupalappu, jonka voi jakaa eteenpäin vanhemmille.

 

Annan mielelläni lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

 

Lämpimin syysterveisin,

 

Aija Ronkainen

+358 50 5464447

BBG Casting

BBG Casting
casting@blockbustersgang.com