Tubemiitti 2018 Malmitalolla 12.10.!

Nuorten suosikkitubettajat saapuvat Malmille jo neljättä kertaa! Tämän vuoden Tubemiittiä tähdittävät Pinkku Pinsku, A-Lapset, Elisa Malik ja PakolaiShow. Lisäksi lavalla nähdään musiikin ja huumorin multitalentit Seksikäs Suklaa ja Dosdela sekä alueen nuorten omia musiikkiesityksiä.

Illan tubetusaiheinen ohjelma koostuu Malmisalin lavalla nähtävistä haasteista, joissa nuoret haastavat suosikkitubettajiaan mitä erikoisempiin tehtäviin sekä meet & greeteistä, joissa tubettajia pääsee jututtamaan kasvotusten. Tubettajien lisäksi luvassa on musiikkia sekä nuorten suunnittelemaa yllätysohjelmaa. Nuoret ovat valinneet esiintyjiksi monenlaisia tubettajia, joten tarjolla on kiinnostavia kohtaamisia, innostavia tarinoita ja energistä meininkiä monenlaisille tube- ja musiikkifaneille.

Tubemiitti alkaa kuudelta ja meininki jatkuu aina puoli kymmeneen saakka. Tapahtuman ohjelma päivitetään tapahtuman fb-eventiin tapahtumaviikolla. Tulethan aikuisen seurassa, jos olet alle 12-vuotias. Nähdään Malmitalolla!

 

Tubemiitti 2018: Pinkku Pinsku, PakolaiShow, A-Lapset, Elisa Malik, Dosdela ja Seksikäs Suklaa.