Toiminta

Sivua päivitetään…

Löydät Pulssin toiminnan jaettuna Kurssit, Tapahtumat ja Muu toiminta – välilehtien alle. Toiminta on maksutonta ja avointa 12-18-vuotiaille nuorille (poikkeukset merkitty sisältöjen kohdalle).

  • Kurssien alta löytyvät useamman kerran kestävät kurssit sekä työpajat, joihin vaaditaan ennakkoilmoittautumiset. Syksyllä 2017 on tarjolla muun muassa teatteri- ja lyhytelokuvakursseja, sateenkaarikerhoa, laneja ja yönutia sekä liikuntaa moneen makuun.
  • Tapahtumista löydät mm. vuoden menneet tapahtumat, joita Pulssi on ollut tuottamassa.
  • Muu toiminta -osiosta löydät avointa toimintaa ja teemailtoja, joihin ei ole erillistä ilmoittautumista. Lisäksi osiosta löytyy erityistoimintaa, kuten alueen nuorisotalojen tarjoamia tapahtumia. Muusta toiminnasta löydät esimerkiksi monenmoiset tanssikurssit, kirjastojen lukupiirit ja erilaiset työpajat!

Ohjelmaa valmisteltiin koko viime syksy nuorten kanssa. Rubufestien ideoista äänestettiin ja pidettiin suunnittelutapaaminen (Rubumiitti) Malmilla sekä Tapulikaupungissa ja Pulssin oma Ideasta suunnitelmaksi -tapaaminen Jakomäessä. Kaikista tapaamisista syntyi paljon parannusehdotuksia ja ihan toteutettavia vapaa-ajantoimintoja. Osa ehdotuksista sai vielä erillistä Rubu-rahaa toiminnan toteuttamiseksi. Kiitos kaikille nuorille suunnittelijoille. Nyt osallistumaan kursseille ja tapahtumien suunnittelutapaamisiin!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot suoraan kunkin toiminnan järjestäjältä.

Liikuntalajikokeilut (NI)

Tapanilan Erän nuorisotalo, Hiidenkiventie 21

 

 

Yön kuningattaret – yö nuorisotalolla (NT)

Tulossa ikimuistoisten öiden sarja nuorisotaloilla, teemalla Yön kuningattaret! Hemmottelua, kaudenhoidonvinkkejä, herkuttelua vai mikä tekeminen tekisi yöstä sinulle mukavan ja ikimuistoisen?

Ensimmäinen suunnittelutapaaminen 8.2. klo 16.30 – 18

Malmitalo, Ala-Malmintori 1, 2krs. Koillisluotsin tila

Suunnitelman pohjalta toteutetaan neljä erillistä Yön kuningattaret -yönutaa. Toiminnalle on myönnetty erillistä Ruutibudjettirahaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tiina.papunen@hel.fi tai 040 631 2026

 

 

Pelikerhot yli 13 vuotiaille

Malmin nuorisotalo, Kunnantie 3

 

 

Luova piirustuskerho nuorille (NI)

Jakomäen kirjasto, Jakomäenpolku 3

 

 

Tanssitunteja nuorille

Pukinmäen nuorisotalo, Säterintie 2

9.1.2018 – 17.5.2018

Keskiviikkoisin klo 16.00–17.00 Hip Hop alkeet

Torstaisin klo 16.00–17.00 Hip Hop alkeet

Torstaisin klo 18.00–19.00 Street dance alkeet

Ilmoittautumiset www.Harrastushaku.fi  ja lisätiedot: Ritva Varelius puh. 041-5121 733 ritva.varelius@hel.fi